Helsingin Edistyskokoomus: Kokoomuksen puoluevaltuusto tarvitsee johtajakseen ennakkoluulottoman edistäjän

7.6.2018

Kokoomus täyttää joulukuussa pyöreät 100 vuotta. Juhla on paikka kiittää ja muistaa ehomman Suomen, yhtenäisemmän Euroopan ja paremman maailman puolesta noina pitkinä vuosina liikkeessämme uurastaneita henkilöitä.

Juhlinnan ohella on vuosi käytettävä puolueemme suuntaamiseen seuraavalle satavuotistaipaleelle. Mikään saavutus tai voitto ei saa olla valppaalle edistysliikkeellemme itsestäänselvyys näinä arvaamattomina muutoksen aikoina.

Tulevaisuus ei ole perintö. Se on mahdollisuus ja velvollisuus, joka koskee meitä jokaista. Se on rakennettava taitaen ja ahertaen päivä kerrallaan, katse vakaasti horisontissa. Kokoomuksen on oltava jatkossakin maamme johtava tulevaisuusliike.

Tarvitsemme vankan arvostelukyvyn, terävän tilannekuvan ja kirkkaan näkemyksen omaavia uudistajia. Tarvitsemme puolueen toimintakulttuurin rohkeita kehittäjiä sekä helposti lähestyttäviä johtajia. Tarvitsemme uuden polven avarakatseisia edistäjiä kaikilla puolueen tasoilla aina paikallisesta kansalliseen ja kansainväliseen.  

Ennen kaikkea tarvitsemme avoimen yhteiskunnan, liberaalin demokratian, vapaan markkinatalouden ja eurooppalaisen yhteisön leppymättömiä puolustajia, jotka ymmärtävät näiden instituutioiden vaativan kansanliikkeen tapaan jatkuvaa huolenpitoa ja innovointia.

Turun puoluekokous valitsee tänä viikonloppuna puolueyhteisömme sydämelle, puoluevaltuustolle uuden puheenjohtajan. Tuon johtajan on aurattava kokoomuksen uutta uraa innostaen mukaansa niin meidät kenttätoimijat, politiikkaverkostot kuin puolue-elimet. Hänen on nähtävä maan rajojen ulkopuolelle, Eurooppaan ja sen yli.         

Puoluevaltuusto tarvitsee johtajakseen edistäjistä ennakkoluulottominta. Puoluevaltuusto tarvitsee johtajakseen Helsingin Edistyskokoomuksen Aura Sallan.     

Helsingin Edistyskokoomus ry:n hallitus // hallitus@edistyskokoomus.fi // @edistyskokoomus

Lue lisää Auran ajatuksista: www.aurasalla.fi/puoluevaltuusto-2018